Meny
Moses Stentavlor

Moses Stentavlor

Moses stentavlor tillhör familjen strimbladsväxter – Det syns på de strimmiga bladen. Passa på och beställ krukväxten Moses stentavlor online med hemleverans när du ska köpa krukväxter så får du ett festligt tillskott till ditt hem.

Moses stentavlor har ett ganska ovanligt växtsätt i det att bladen kan komma ut i nästan vilken vinkel som helst. När det mörknar tenderar bladen att resa sig mot skyn och därför har den på engelska kommit att kallas ”prayer plant”.

Moses stentavlor är lättskött men kräver ganska fuktig luft och regelbunden vattning för att inte torka ut, så det är inte en växt du kan glömma bort.

Moses Stentavlor Skötselråd

Här är de viktigaste skötselråden för Moses stentavlor:

  • Näring – Använd vanlig kurkväxtnäring som du tillsätter regelbundet under växtsäsongen.
  • Solläge – Moses stentavlor klarar sig bra i halvskuggiga till ljusa lägen, men behöver skydd mot direkt solljus, särskilt mitt på dagen.
  • Vatten – Vattna ofta men lite. Moses stentavlor trivs bäst i fuktig jord, men den får inte bli för blöt. Duscha gärna bladen med sprayflaska för att hålla uppe luftfuktigheten.
  • Jord – Moses stentavlor trivs bra i helt normal planterinsjord för krukväxter.
  • Placering i hemmet – Placeras så ljust som möjligt, men undvik direkt solstrålning.

Beställ Moses Stentavlor Online

Moses stentavlor finns tillgänglig under större delen av året. Beställ din Moses stentavlor att ha som krukväxt redan idag, så får du den levererad till dörren inom några dagar. Glöm inte att lägga till en ytterkruka och eventuellt andra tillbehör du behöver, så får du alltihop hemkört vid ett tillfälle utan ansträngning.

Leverans direkt till dörren

Krukväxter som du beställer på nätet levereras i allmänhet direkt till dörren inom några dagar. Det är därför ett smidigt sätt för dig som har ont om tid att köpa nya krukväxter, men även för dig som gillar att gå i växtbutiker och titta finns det stora fördelar med hemleverans.

Du behöver inte bekymra dig över att växterna ska smutsa ned bilen när du kör hem dem eller att de ska välta och kanske skadas. Istället kan du vara hemma och vänta i trygg förvissning om att dina växter kommer att anlända i helt perfekt skick till din dörr.

Vad kostar Moses Stentavlor?

Priset på Moses stentavlor ligger oftast på 150 kronor. Variationer kan förekomma, oftast på grund av växtens storlek, men även tillgång och efterfrågan styr och kan variera med årstiderna eller andra miljöfaktorer.

Att köpa krukväxter online kan kännas vanskligt för den som är van att själv botanisera i butikerna men om du väljer att köpa från kända handlare med goda omdömen behöver du inte oroa dig. Både växterna och leveransen sköts professionellt av ansvarstagande människor.

Profilbild

Karl Åhgren

Karl Åhgren är en hängiven trädgårdsentusiast med en djupgående passion för odling och trädgårdsskötsel. Hans resa började som en hobby och har utvecklats till en betydande del av hans liv. Karl är speciellt intresserad av att kombinera estetik med funktionalitet i trädgården och strävar efter att skapa vackra och hållbara trädgårdar.

Som en självlärd entusiast har Karl byggt upp en omfattande kunskap genom praktisk erfarenhet och ständigt lärande. Han experimenterar gärna med nya odlingstekniker och delar entusiastiskt med sig av sina insikter och upplevelser. Karl är en stark förespråkare för ekologiska metoder och tror på odlingens betydelse för personligt välbefinnande och miljömässig hållbarhet.