Meny

Om oss

Din Passionerade Partner i Trädgården

På Trädgårdsspecialisten.se är vår passion för trädgårdar mer än bara ett yrke; det är en livsstil. Drivna av en gemensam kärlek för grönska och blomster, grundades vår webbplats av en grupp entusiastiska trädgårdsälskare, alla med ett gemensamt mål: att dela med sig av vår expertis och kärlek till trädgårdsarbete.

Vårt mål är enkelt men ändå ambitiös – att hjälpa dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare, att förverkliga din trädgårdsdröm. Vi erbjuder professionell hjälp för alla dina trädgårdsprojekt, vare sig det handlar om att skapa en blomstrande oas, odla egna grönsaker, eller underhålla en redan etablerad trädgård.

Tips, Råd och Expertis

Vårt innehåll är skräddarsytt för att ge dig den information och de resurser du behöver. Lär dig allt från grundläggande trädgårdsskötsel till avancerade tekniker genom våra omfattande guider, praktiska tips och råd. Vårt team av experter delar kontinuerligt med sig av sina insikter och erfarenheter för att göra ditt trädgårdsarbete så givande och framgångsrikt som möjligt.

Bäst i Test för redskap och trädgårdsutrustning

Vi vet att rätt verktyg är nyckeln till framgång i trädgården. Därför testar och recenserar vi regelbundet trädgårdsredskap och utrustning för att ge dig oberoende och pålitliga rekommendationer. Våra ”Bäst i Test”-recensioner hjälper dig att göra välgrundade val och hitta produkter som inte bara är effektiva utan också hållbara och prisvärda.

Engagerade i Vår Gemenskap

På Trädgårdsspecialisten.se tror vi på styrkan av en gemenskap. Vi välkomnar trädgårdsentusiaster från alla håll för att dela med sig av sina erfarenheter, ställa frågor och lära av varandra.

Vi är här för att stötta dig på din trädgårdsresa. Tillsammans gör vi varje trädgård till en särskild plats – din plats.

Trädgårdsspecialisten.se drivs av:

Gretas Diversehandel AB
559218-7982
Bondegatan 16b
116 33, Stockholm

Kontakta oss

Har du frågor, feedback eller behöver du trädgårdshjälp? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga din gröna dröm.

Bli en del av vår trädgårdsvärld på Trädgårdsspecialisten.se – där varje blad och blomma räknas.