Meny
Peperomia Variegata

Peperomia Variegata

Peperomia Variegata växer med tjocka, tjocka avlånga blad från en eller flera gemensammas stjälkar. Du kan beställa krukväxten Peperomia Variegata online med hemleverans från välsorterade växtbutiker och få den levererad till dörren inom ett par dagar, färdig att ställas upp i hemmet.

Peperomia Variegata är en tålig växt. De tjocka bladen som växlar i grönt och gult kan svälla och lagra vatten för att skrumpna ihop något när det är torka. Det är en del av växtens naturliga beteende och det är enkelt att se på bladen när det är dags att vattna.

Det är en kompakt växt som du kan ha inomhus i ganska ljusa lägen, men du behöver skydda Peperomia Variegata från direkt solljus, särskilt under sommaren.

Peperomia Variegata Skötselråd

Peperomia Variegata är en tålig planta och du behöver inte vara duktig på att sköta växter för att få ett bra resultat. Följ bara våra skötsellråd:

  • Näring – Fyll på med vanlig växtnäring under vår, sommar och höst och låt växten vila lite på vintern.
  • Solläge – Peperomia Variegata gillar ljus, men tål inte direkt solljus. Försök att ordna lite solskydd men ha den ändå så ljust som möjligt.
  • Vatten – Vattna Peperomia Variegata ungefär en gång i veckan, men inte förrän jorden är helt torr. Du kan lätt se på bladen om den behöver vatten, genom att de skrumpnar ihop något.
  • Jord – Plantera din Peperomia Variegata i vanlig blomjord av hög kvalitet
  • Placering i hemmet – Placeras Peperomia Variegata ljust, men ej direkt i solen.

Beställ Peperomia Variegata Online

Om du vill ha en liten och tålig krukväxt som passar där du har ont om plats ska du beställa en Peperomia Variegata som krukväxt idag. Den levereras hem till dig på bara några dagar och kommer att pryda sin plats under lång tid framöver.

Leverans direkt till dörren

När du handlar växter på nätet ska du se till att de levereras direkt till dörren. Det gör att du kan vara säker på att få hem krukväxter som är i perfekt skick och som blivit korrekt hanterade under hela leveransprocessen. Dessutom slipper du lägga tid på att åka iväg och hämta växterna i en butik eller hos ett ombud.

Att transportera krukväxter på egen hand innebär alltid risk att något händer och att växterna tar skada, eller att du smutsar ned din bil med jord och växtdelar.

Vad kostar en Peperomia Variegata?

Du kan få en Peperomia Variegata för 150 kronor om den är relativt liten. Priset varierar och blir högre för större plantor. Dessutom kan tillgång och efterfrågan variera över året och göra att priserna går upp eller ned.

Profilbild

Karl Åhgren

Karl Åhgren är en hängiven trädgårdsentusiast med en djupgående passion för odling och trädgårdsskötsel. Hans resa började som en hobby och har utvecklats till en betydande del av hans liv. Karl är speciellt intresserad av att kombinera estetik med funktionalitet i trädgården och strävar efter att skapa vackra och hållbara trädgårdar.

Som en självlärd entusiast har Karl byggt upp en omfattande kunskap genom praktisk erfarenhet och ständigt lärande. Han experimenterar gärna med nya odlingstekniker och delar entusiastiskt med sig av sina insikter och upplevelser. Karl är en stark förespråkare för ekologiska metoder och tror på odlingens betydelse för personligt välbefinnande och miljömässig hållbarhet.