Meny
Krukväxter Online

Krukväxter Online – Stor Guide till växter på nätet

Beställ hem dina favoritväxter

Det är bekvämt och enkelt att handla krukväxter online. Du slipper gå ut och leta efter det du vill ha. Istället hittar du enkelt krukväxter online och kan direkt se tillgänglighet, priser, leveranstid och all annan information. 

När du hittat vad du söker är det lätt att beställa de krukväxter du vill ha direkt från favoritfåtöljen och få dem levererade hem till dörren. Enklare kan det inte bli att få trevlig grönska hemma.

Hållbara och lättskötta krukväxter

När du köper växter online kan det vara bra att fokusera på enkelhet om du inte är så van att ta hand om plantor. Välj hållbara och lättsköta krukväxter, så klarar de dels transporten bättre och dels får du ett grönt och trevligt hem utan att behöva lägga massor av tid på att sköta växter.

Krukväxter behöver inte vara tråkiga eller fula bara för att de är hållbara. Titta igenom vår guide så hittar du massor av bra alternativ som både ser bra ut och som klarar det mesta utan att behöva ständig skötsel och tillsyn.

Handla dina växter online billigt

Att köpa krukväxter online gör att du sparar tid, men du sparar dessutom pengar eftersom det i allmänhet är billigt jämfört med att gå runt och leta i olika affärer.

Tack vare att butikerna som säljer krukväxter online når fler kunder över ett större områden kan de sälja mer till lägre priser, vilket blir en besparing för dig. Vi listar de bästa onlinebutikerna för att handla krukväxter och gör det därför enkelt för dig att komma billigt undan när du vill få lite grönska i hemmet.

Billig frakt och hemleverans

Det kanske låter osäkert att handla krukväxter på nätet, med tanke på att de måste klara frakt och hantering, men det är någonting som onlinebutikerna tänkt på och sett till att lösa på ett bra sätt.

När du köper krukväxter online får du ofta både billig frakt och hemleverans. Det betyder mindre arbete för dig eftersom du inte behöver hämta dina plantor. Dessutom garanterar det bättre kvalitet, eftersom du kan vara säker på att dina krukväxter hanteras rätt och anländer till din dörr i perfekt skick och på ett säkert sätt.

Krukväxter som present eller till dig själv

Snittblommor är trevligt, men de kräver mycket skötsel och klarar sig inte så länge. Välj en krukväxt istället. Det är den perfekta gåvan att ge bort som present till dig själv eller någon annan.

En krukväxt är färdig att ställas upp direkt. Mottagaren behöver inte lägga tid på att snitta blommor och byta vatten jämt och ständigt. En krukväxt klarar sig med att vattnas med några dagars mellanrum och den fortsätter växa och vara vacker, år ut och år in och blir ett trevligt minne, till skillnad från snittblommor som vissnar efter några dagar.

Vanliga växter för beställning online

Det finns massor av krukväxter att välja mellan. Här går vi igenom några av de som är vanligast att man beställer för hemleverans.

Monstera
Monstera är en trevlig och lättskött grön krukväxt som kännetecknas av sina stora, flikiga blad.

Orkide
Orkidéer finns i många färger och blommar vackert, men kan vara lite svårflörtade och kräver noggrann skötsel

Elefantöra
Elefantöra har stora, runda, tjocka blad och är mycket lättskött. Ju mindre direkt solljus den får, desto större blir bladen

Fiolfikus
Fiolfikus har stora gröna blad och gillar att stå ljust, men helst inte direkt i solen. Rätt skött växer den till sig och blir ordentligt stor.

Aloe Vera
Aloe Vera är kanske mest känd för saven som finns i de tjocka bladen och som används till olika krämer och andra skönhetsprodukter. Det här är en mycket förlåtande växt, för dig som ofta glömmer att vattna.

Alocasia
Alocasia har stora gröna blad och gillar verklien ljus och värme, men inte direkt solljus. I övrigt behöver den vatten ett par gånger i veckan och inte så mycket mer skötsel.

Att handla krukväxter online har aldrig varit enklare

Att handla krukväxter på nätet är lätt. Det har faktiskt aldrig varit lättare. I onlinebutikerna för plantor och växter har du tillgång till alla våra vanliga krukväxter och en hel del lite mindre vanliga och du kan alltid se vad som finns i lager för omedelbar leverans.

Om du är ute efter någonting speciellt och kanske exotiskt att ha som krukväxt är det också mycket enkelt att leta hos många olika säljare för att hitta det du söker.

På bara några minuter har du alla krukväxter du kan tänka dig inom räckhåll och ingenting är mer än några klick bort.

Profilbild

Karl Åhgren

Karl Åhgren är en hängiven trädgårdsentusiast med en djupgående passion för odling och trädgårdsskötsel. Hans resa började som en hobby och har utvecklats till en betydande del av hans liv. Karl är speciellt intresserad av att kombinera estetik med funktionalitet i trädgården och strävar efter att skapa vackra och hållbara trädgårdar.

Som en självlärd entusiast har Karl byggt upp en omfattande kunskap genom praktisk erfarenhet och ständigt lärande. Han experimenterar gärna med nya odlingstekniker och delar entusiastiskt med sig av sina insikter och upplevelser. Karl är en stark förespråkare för ekologiska metoder och tror på odlingens betydelse för personligt välbefinnande och miljömässig hållbarhet.